www.aittola.com pistekirjoituksella

Fysio-Iiris


Etusivu

Iiris

Hoitomuodot

Tukisukat

Fysio-Iiris on Etu-Töölössä ja Nurmijärven Metsäkylässä toimiva fysio- ja lymfaterapia sekä hyvinvointipalveluita tuottava yritys. Yritys on aloittanut toimintansa 2001.

Iiris Aittola

Olen 1972 syntynyt fysio-/lymfaterapeutti (vodder). Fysioterapeutiksi olen valmistunut 1997 Lappeenrannasta ja lymfaterapeutiksi 2005. 2015 valmistuin Voice Massage –terapeutiksi. Minulla on laaja kokemus tuki- ja liikuntaelimistön asiakkaista ja olen käynyt mm. fysiatri Jari Ylisen osteopaattisen mobilisoivan hieronnan kurssin (46 h). Myös neurologisia asiakkaita olen hoitanut. Lymfaterapeuttina kokemusta minulla on mm. erilaisista iho-ongelmista ja sedundäärisistä lymfödeemista mm. syöpäleikkausten ja hoitojen jälkeen. Aiemmin olen työskennellyt sekä julkisella että yksityisellä puolella ja itsenäisenä ammatinharjoittajana olen työskennellyt 10-vuotta.

Hoidan asiakkaita kokonaisvaltaisesti, heidän tilanteensa huomioiden ja ammattitaidolla. Terapiatilanteessa yhdistyvät empatia ja kokemus.

Hoitolinjoista, tavoitteista ja käytettävistä keinoista sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Teen myös kotikäyntejä Kamppi-etutöölö alueella.  

Iiris Aittola
Puh. 050 595 3956
iiris(at)aittola.com


IirisTervetuloa

Kuva: Taikahetki / Katja West

Sivua on päivitetty 4.1.2020