www.aittola.com pistekirjoituksella

Fysio-Iiris


Etusivu

Iiris

Hoitomuodot

Artikkelit

Fysio-Iiris on Etu-Töölössä toimiva fysio- ja lymfaterapia sekä hyvinvointipalveluita tuottava yritys. Yritys on aloittanut toimintansa 2001.

Iiris Aittola

Olen 1972 syntynyt fysio-/lymfaterapeutti (vodder). Fysioterapeutiksi olen valmistunut 1997 Lappeenrannasta ja lymfaterapeutiksi 2005. 2015 valmistuin Voice Massage –terapeutiksi. Minulla on laaja kokemus tuki- ja liikuntaelimistön asiakkaista ja olen käynyt mm. fysiatri Jari Ylisen osteopaattisen mobilisoivan hieronnan kurssin (46 h). Lihaskalvojen käsittelyä olen opiskellut Tuulia Luomalan ja Jarmo Ahosen opetuksessa. Myös neurologisia asiakkaita olen hoitanut. Lymfaterapeuttina kokemusta minulla on mm. erilaisista iho-ongelmista ja sedundäärisistä lymfödeemista mm. syöpäleikkausten ja hoitojen jälkeen. Aiemmin olen työskennellyt sekä julkisella että yksityisellä puolella. Nyt toimin itsenäisenä ammatinharjoittajana.

Hoidan asiakkaita kokonaisvaltaisesti, heidän tilanteensa huomioiden ja ammattitaidolla. Terapiatilanteessa yhdistyvät empatia ja kokemus.

Hoitolinjoista, tavoitteista ja käytettävistä keinoista sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Teen myös kotikäyntejä Kamppi-etutöölö alueella.

Iiris Aittola
Puh. 050 595 3956
iiris(at)aittola.com


IirisTervetuloa

Kuva: Taikahetki / Katja West

Sivua on päivitetty 3.5.2023